Jihočeští vědci mají patent na nový způsob zpracování česneku. Sušením vzniká černý česnek
iRozhlas
Dvě formy česneku: vpravo syrový, vlevo černý stařený, který vyrábějí jihočeští vědci | Foto: Jan Bedrníček | Zdroj: Jihočeská univerzita
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Výstava ke konci těžby černého uhlí
Oslavy 80 let vietnamské nezávislosti
Festivalu Prague Harley Days se zúčastnil i prezidentský pár
Londýnský karneval ve čtvrti Notting Hill
57. výročí okupace Československa u Českého rozhlasu
Schůzka v Bílém domě
Pomoc shůry pro obyvatele Gazy
Hasiči bojovali s požárem na jihu Francie
Prague Pride 2025
Hladomor v Pásmu Gazy
Birmingham se loučí s Ozzym Osbournem
Tour de France 2025
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn