'Není lepší lék než jídlo.' Ochutnejte zdravé barvy tajemné korejské kuchyně
iRozhlas
Základem nejoblíbenějšího korejského dezertu je jemně pomletá rýžová mouka. Podle toho, co s ní smícháme, pak vznikají různé druhy koláčků: siruttok z červených fazolí, které podle lidové víry zahánějí neštěstí a zlé duchy; měkké inčolmi obalené práškem z bobů; fermentované jungpchjon s mléčným likérem makkolli; jaksik (doslova „léčivé jídlo“) s medem, sezamovým olejem a ořechy; smažené hwadžon, které se zdobí obrázky květin podle ročních období
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Otužilci zaplnili Vltavu v rámci tradičního vánočního Memoriálu Alfreda Nikodéma
Rybova mše na hlavním nádraží v Praze
Výročí tragické střelby na Filozofické fakultě UK
Koberec před budovou OSN upozornil na porušování práv na Ukrajině
Slavnostní otevření katedrály Notre-Dame v Paříži
Pekelníci obsadili pražskou Čertovku
Fotograf Koudelka vystavuje cyklus Ruiny
Na Staroměstském náměstí začaly vánoční trhy
Zdobení vánočního stromu na Staroměstském náměstí
Stovky policistů a hasičů protestovaly před ministerstvem vnitra
7. sopečná erupce od prosince na jihozápadě Islandu
Oslavy 17. listopadu
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn