Šťáva z ovčích očí, býčí žlázy, víno z myších mláďat. Ve Švédsku otevřeli muzeum nechutného jídla
iRozhlas
Pokrm z hlavy, nohou a žaludku ovce, který je populární v Íránu, Afghánistánu, Arménii a Iráku. Hlava a kopyta jsou nejprve ponechány ve studené vodě několik dni a poté se přes noc vaří ve vodě, aby se snížil silný zápach | Zdroj: ČTK/AP
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Povodně v Texasu
Zahájení 59. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary
Petra Kvitová a její poslední wimbledonský zápas
Zakázaný budapešťský pochod hrdosti
Začíná svatba Bezose a Sánchezové. ‚Jedno procento zničí svět,‘ protestují Benátčané
Nová tramvaj Škoda 52T poprvé vyjela do provozu
Protesty v Los Angeles
Aviatická pouť v Pardubicích 2025
Do Kazachstánu odletěli tři koně Převalského
Čapkovy Anglické listy s podpisy parašutistů
Hokejisté USA vyhráli po 65 letech titul mistrů světa
Inaugurační mše papeže Lva XIV.
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn