Boršč. Skvělá polévka původem z Ukrajiny, která tvořila ruské dějiny
iRozhlas
Červená řepa je nezbytnou surovinou při přípravě boršče. Dává mu charakteristickou karmínově červenou barvu. | Foto: Dagmar Heřtová
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Kubu zasáhl výpadek proudu
Češi na kopcích i hvězdárnách pozorovali zatmění Měsíce
Carlos Alcaraz ovládl finále US Open
Královéhradecký rekord s 81 horkovzdušnými balony
Výstava ke konci těžby černého uhlí
Oslavy 80 let vietnamské nezávislosti
Festivalu Prague Harley Days se zúčastnil i prezidentský pár
Londýnský karneval ve čtvrti Notting Hill
57. výročí okupace Československa u Českého rozhlasu
Schůzka v Bílém domě
Pomoc shůry pro obyvatele Gazy
Hasiči bojovali s požárem na jihu Francie
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn