Indické soudy rozhodnou, kdo poprvé uvařil butter chicken. O původ se hádají dvě restaurace
iRozhlas
Amit Bagga, generální ředitel restaurace Daryaganj, ukazuje čerstvě připravené butter chicken a čočkový pokrm Dal Makhani ve své restauraci v obchodním centru v indické Noidě. | Foto: Sahiba Chawdhary | Zdroj: Reuters
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Fotograf Koudelka vystavuje cyklus Ruiny
Na Staroměstském náměstí začaly vánoční trhy
Zdobení vánočního stromu na Staroměstském náměstí
Stovky policistů a hasičů protestovaly před ministerstvem vnitra
7. sopečná erupce od prosince na jihozápadě Islandu
Oslavy 17. listopadu
Oslavy Dne válečných veteránů v Praze
Británie si připomněla památku padlých ve válkách
Jak Amerika volila prezidenta
Záplavy ve španělské Valencii
Státní vyznamenání převzalo na Pražském hradě 56 osobností
Začal festival Prix Bohemia Radio
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn