Kdo v Libanonu neochutnal kasbe najje, jako by tam nebyl, tvrdí místní. Ale troufli byste si?
iRozhlas
Libanonské tradiční jídlo zvané sóda nebo kasbe najje je prý nejlepší servírované s ovčím lojem, cibulí, mátou a libanonským chlebem | Foto: Štěpán Macháček | Zdroj: Český rozhlas
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Pomoc shůry pro obyvatele Gazy
Hasiči bojovali s požárem na jihu Francie
Prague Pride 2025
Hladomor v Pásmu Gazy
Birmingham se loučí s Ozzym Osbournem
Tour de France 2025
Letní rekonstrukce jednacího sálu Poslanecké sněmovny
V Singapuru se koná mistrovství světa v synchronizovaném plavání
Oslava osvobození Bastily v Paříži 2025
Slavnostní zakončení festivalu ve Varech
Býci v popředí oslav svátku v Pamploně
Povodně v Texasu
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn