Rappera Mac Millera našli mrtvého v jeho domě, bojoval se závislostí na drogách a alkoholu

Rapper Mac Miller byl podle amerických médií nalezen mrtev ve svém domě v Kalifornii. Bývalému příteli zpěvačky Ariany Grandeové bylo 26 let. Podle pátečního sdělení své rodiny „tragicky zemřel“, bližší podrobnosti zpěvákovi příbuzní neuvedli.

Los Angeles  Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Americký rapper Mac Miller

Americký rapper Mac Miller | Zdroj: Fotobanka Profimedia

Do hudebníkova domu poblíž Los Angeles byli v pátek přivoláni nouzovým telefonátem záchranáři, informoval internetový zpravodajský server TMZ.com. Podle filmového magazínu Variety by příčinou hudebníkovy smrti mohlo být předávkování drogami.

Mac Miller v srpnu vydal své poslední album Swimming. Ještě ve čtvrtek napsal na twitteru, že se těší na své nastávající turné, který měl zahájit v říjnu v San Franciscu.

Zpěvák a hudební producent s občanským jménem Malcolm James McCormick ve svých písních a v rozhovorech s médii problémy se závislostí zmiňoval. V květnu byl zadržen po automobilové nehodě kvůli řízení pod vlivem drog a alkoholu, naboural do elektrického stožáru.

Jen několik týdnů předtím se po téměř dvouletém vztahu rozešel s americkou zpěvačkou Arianou Grandeovou, s níž spolupracoval na některých sonzích. Americké hitparády dobyl hned svým prvním albem z roku 2011 Blue Slide Park.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme