Další prvoligový tým vypadl z MOL Cup. Bohemians 1905 prohráli s Chlumcem nad Cidlinou

Fotbalisté Bohemians 1905 vypadli v MOL Cupu ve třetím kole a nenavážou na semifinálovou účast z minulého ročníku. Ve středu prohráli 1:2 na hřišti třetiligového Chlumce nad Cidlinou, který po Příbrami vyřadil z poháru už druhého prvoligového soupeře. Domácí poslal do vedení Jakub Jarkovský, za hosty pak sice srovnal Jan Vodháněl, ale o postupu Chlumce tři minuty před koncem rozhodl Tomáš Bastin.

Chlumec nad Cidlinou Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Koubek z Chlumce a David Puškáč z Bohemians v souboji ve třetím kole MOL Cupu

Dominik Koubek z Chlumce a David Puškáč z Bohemians v souboji ve třetím kole MOL Cupu | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

Bohemians 1905 prohrávali od první minuty, kdy se hlavou prosadil domácí kapitán Jarkovský. Ještě hůř mohlo být s Klokany v 15. minutě, kdy rozhodčí po faulu Daniela Krcha nařídil pokutový kop. Střelu Tomáše Labíka ale brankář Roman Valeš vyrazil a dorážku záložník Chlumce poslal do tyče.

Slavia v poháru deklasovala Vyšehrad 8:0, Sparta porazila Jihlavu. Karvinou vyřadil druholigový Žižkov

Číst článek

Pražané vyrovnali v 71. minutě zásluhou Vodháněla, který se prosadil po rohovém kopu. Bohemians 1905 poté soupeře přitlačili, ale domácí toho tři minuty před koncem využili k rychlému protiútoku, který přesnou střelou na zadní tyč zakončil Bastin.

Bohemians 1905 se stali třetím prvoligovým klubem, který už se s pohárem rozloučil. Ve druhém kole si Chlumec nad Cidlinou poradil 2:1 s Příbramí a minulý týden bylo třetí kolo konečnou pro Karvinou, která prohrála 0:2 s druholigovou Viktorií Žižkov.

3. kolo českého fotbalového poháru MOL Cupu:
Chlumec nad Cidlinou - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:0)
Branky: 1. Jarkovský, 87. Bastin - 74. Vodháněl.
Sestava Bohemians 1905: Valeš - Hůlka, Krch (46. Záviška), Pokorný - Bartek, Jindřišek, Vodháněl, Rada, Havel - Puškáč (34. Keita), Ugwu (71. Nečas). Trenér: Hašek.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme