VIDEO: Fanoušek nakopl ležícího fotbalistu do hlavy, dohru zápasu mezi Jestřebím a Písařovem řeší policie

Fotbalové utkání v okresním přeboru mezi Sokolem Jestřebím a Tatranem Písařov nabídlo po jeho konci scénu jako z bojových sportů. Fanoušek hostujícího celku nakopl ležícího hráče Jestřebí do hlavy. Celý incident je zachycen na videu a už ho řeší i policie.

Jestřebí (Olomoucký kraj) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání mezi oběma celky se odehrálo v neděli 2. června a skončilo vítězstvím domácích 3:2. Po skončení zápasu se ale mezi fanoušky strhla hromadná strkanice, během níž se fanoušek v černém triku snažil napadnout jednoho z hráčů.

Ostudná dohra finále MOL Cupu: fanoušci vběhli na hřiště a začali se prát, napadli i komentátory televize

Číst článek

To se agresivnímu jedinci podařilo o několik okamžiků později, jak zachycují záběry na pořízeném videu.

„Když někdo vypije víc alkoholu nebo jiné látky a nemá to v hlavě v pořádku, je agresivní, tak se dokáže takto chovat. Ti opilci byli dva, a jeden náš hráč se ho snažil zpacifikovat. Toho druhého pacifikovali jak písařovští hráči, tak pořadatelé. Pak se jim ale vytrhl, rozeběhl se a kopl ho do hlavy,“ popisoval redakci iROZHLAS.cz situaci na fotbalovém trávníku předseda Sokola Jestřebí Jan Lukáč.

‚Naskočila mu boule‘

Celým případem se už zabývá i policie, která však redakci sdělila, že nyní s ohledem na probíhající úkony trestního řízení nebude poskytovat bližší informace.

Napadený fotbalista podal na útočníka trestní oznámení, sdělil předseda oddílu. „Po zápase mu nic nebylo, tak odjel domů. Pak měl ale pocit, že mu naskočila boule, tak jel do Šumperka na vyšetření a tam zjistili, že nemá žádný úraz. Samotní hráči byli v pořádku, snažili se jen agresora zklidnit. Ti agresivní fanoušci ale byli jen dva, kteří se takto chovali, ostatní byli slušní,“ dodal Lukáč.

V zápise o utkání o výše zmíněném incidentu nic uvedeno není. O potyčce jako první informoval regionální deník Šumpersko.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme