Radí skautům, konzultuje s trenérem. Souček se ve West Hamu vypracoval v nepostradatelnou oporu

Nejlepší český fotbalista Tomáš Souček je hostem nového dílu Olympijského podcastu Radiožurnálu. Ve skoro půlhodinovém rozhovoru odhaluje, jak to funguje v jeho současném působišti West Hamu United, který hraje věhlasnou Premier League. Reprezentační záložník získává díky svým výborným výkonům v londýnském klubu stále silnější slovo.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček se spoluhráči z West Hamu

Tomáš Souček se spoluhráči z West Hamu | Zdroj: Profimedia

Tomáš Souček nasázel v Premier League z pozice defenzivního záložníka už šest gólů. Víc má ze spoluhráčů od jeho příchodu jen Michail Antonio. Od červnového restartu soutěže nevynechal český reprezentant ani minutu a je z něj klíčový muž West Hamu. A tak s ním trenér David Moyes i zachází.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dalším hostem Olympijského podcastu byl fotbalový reprezentant Tomáš Souček

„Když máme video, tak se mě zeptá, jak to cítím. Jestli jsme s Declanem Ricem v záloze spokojení. Ptá se mě třeba na rozestavení, řeknu mu svůj názor a on ho vezme,“ popsal bývalý kapitán Slavie.

Souček odpověděl, že má radši ofenzivnější rozestavení se čtyřmi obránci a pěti záložníky. West Ham na něj přešel a hned zvítězil v Leedsu. Třeba si stejně tak vezmou k srdci názor českého záložníka i skauti, které zajímal pro změnu pohled na případné posily.

„Bavili jsme se o Slavii, o nějakém doporučení. Jestli tam teď někdo je.“ A nezůstalo u současných slávistů. Ve West Hamu se vyptávali také na bývalého hráče vršovického klubu, teď oporu národního týmu a Spartaku Moskva Alexe Krále.

„Povzbudivě jsem řekl, že na to má a že bych byl rád, kdyby přišel. To je ještě daleko, ale byl bych jenom pro, má na to a přál bych mu anglickou ligu,“ podotkl Souček.

Mnohem víc nejen ze zákulisí West Hamu se toho od Tomáše Součka dozvíte v novém vydání Olympijského podcastu. K poslechu je například na webu Radiozurnal.cz, na audioportálu Můj rozhlas nebo v nejrůznějších podcastových aplikacích.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme