Zraněný Souček nedohrál, West Ham ale zvítězil. Český záložník pak ukázal stehy v obličeji

Tomáš Souček nedohrál kvůli zranění zápas anglické ligy, ve kterém fotbalisté West Hamu porazili domácí Everton 1:0. Reprezentační záložník nastoupil do utkání 8. kola jako jediný z českého tria a nuceně střídal v 79. minutě. Jedinou branku zápasu vstřelil pět minut před tím hlavou po rohu stoper Angelo Ogbonna.

Londýn (Aktualizováno: 18:14 17. 10. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Souček

Tomáš Souček | Zdroj: Reuters

Souček byl v prvním poločase blízko druhému gólu v sezoně, z dorážky dokonce překonal Pickforda, ale jeho branka kvůli ofsajdu neplatila.

„Dalších pár stehů v mém obličeji do sbírky. Já se nevzdávám z žádného důvodu. Skvělá výhra, chlapi. Nemějte obavy, jsem pořád naživu,“ napsal Souček po zápase na sociální sítě.

Selfie Tomáše Součka po zápase, který nedohrál:

V závěru se mu stala osudnou situace, při níž mu v nepřehledném souboji nezaviněně šlápl na obličej Salomon Rondon. Vladimír Coufal nehrál kvůli zranění, Alex Král v nominaci chyběl.

Everton na domácím stadionu poprvé v sezoně ztratil body a spadl na sedmé místo za dnešního soupeře. West Ham odčinil prohru s nováčkem z Brantfordu a je jen o skóre za pátým Manchesterem United.

Anglická fotbalová liga - 8. kolo:
Everton - West Ham United 0:1 (74. Ogbonna).

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme