ŽIVĚ: Jágrovo Kladno hostí úřadujícího mistra z Třince, Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

V zápase 7. kola hokejové Tipsport extraligy hraje Kladno s Jaromírem Jágrem a mistrovským Třincem. Středočeši už letos dokázali zaskočit pražskou Spartu, v posledním kole po samostatných nájezdech přetlačili Liberec. Třinec poslední výhrou nad posledním Hradcem Králové přerušil třízápasovou sérii proher a posunul se na 6. místo v tabulce, o jeden bod před Kladno.

Kladno (Aktualizováno: 18:00 1. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Kladna přivítají na svém ledě pražskou Spartu

Hokejisté Kladna přivítají na svém ledě úřadujícího mistra z Třince | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

Kladenští hokejisté svým vstupem o sezony překvapili. Tým v posledních letech pravidelně figuroval jako hlavní kandidát na baráž, po prvních šesti kolech má ale na kontě 8 bodů a drží sedmé místo. Dokázali porazit i zpočátku tápající Spartu, kde k vítězství Rytířů dopomohl gólem i hrající majitel Jaromír Jágr.

Svěřenci trenéra Zdeňka Motáka naopak vstup do nové sezony nezvládli podle svých představ. Ligu začali prohrou se Spartou, a ačkoliv od té doby neprohráli v základní hrací době, připsali si z ostatních pěti zápasů jen devět bodů, třikrát navíc prohráli.

Přímý přenos z utkání mezi Kladnem a Třincem vysílá Radiožurnál Sport.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme