Panenkův zdravotní stav je stabilizovaný. ‚Tonda se těší, až bude po všem,‘ vzkazuje přes klub manželka

Po několika dnech nejistoty si mohou tuzemští fotbaloví fanoušci oddechnout. Zdravotní stav Antonína Panenky, který byl s pozitivním testem na koronavirus hospitalizován v nemocnici v Benešově, se zlepšil. Manželka klubového prezidenta pražských Bohemians v SMS zprávě vzkázala, že bude v pátek převezen do Prahy. Vršovický klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Praha (Aktualizováno: 10:40 9. 10. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonín Panenka

Antonín Panenka | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

„Velmi děkujeme benešovské nemocnici za skvělou péči, kterou Tondovi poskytli na profesionální úrovni. Dnes ho převezou do Prahy, kde ho chce mít jeho ošetřující lékař pod svým dohledem,“ napsala v pátek v SMS zprávě manželka Vlasta Panenková.

Bohemians: Legendární fotbalista Panenka je ve vážném stavu v nemocnici, potvrdil se u něj koronavirus

Číst článek

Legendární fotbalista byl ve středu ve vážném stavu převezen na jednotku intenzivní péče v nemocnici ve středočeském Benešově.

„Špatně se mu dýchá a má silný kašel. Když ho odváželi, moc jsem se o něj bála, ale dnes mi sám Tonda říkal, že bude bojovat a těší se, až bude po všem. Také mě překvapilo, že se to dostalo do celého světa. Je můj muž mnoho let, ale netušila jsem, že ho tak milují i za hranicemi,“ doplnila žena jednoho z nejoblíbenějších fotbalistů české a československé historie.

Panenka, který oslavil loni v listopadu 71. narozeniny, si celosvětovou slávu zajistil vítězným „vršovickým dloubáčkem“ v závěrečném rozstřelu bělehradského finále mistrovství Evropy 1976 proti západnímu Německu.

Antonín Panenka je ve stabilizovaném stavu a dnes bude převezen z Benešova do Prahy 💚 "Velmi děkujeme benešovské nemocnici za skvělou péči, kterou Tondovi poskytli na profesionální úrovni," napsala nám dnes manželka Vlasta 💬 Podrobnosti v článku 👇

📰 bohemians.cz/clanek/22257/a…

09:36 – 09. 10. 2020

31 525

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme