Fotbalisty Zlína neuznaný gól nesrazil, výhru 1:0 nad Teplicemi vystřelil v závěru Janetzký

Utkání 5. kola Fortuna ligy mezi Zlínem a Teplicemi se hrálo dlouho bez branek, v 87. minutě ale zařídil tři body pro domácí Fastav záložník Jakub Janetzký.

Zlín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Momentka z utkání Zlín - Teplice.

Momentka z utkání Zlín - Teplice. | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

V úvodu utkání, které příliš fotbalové krásy nepřineslo, byli o něco aktivnější hosté z Teplice. V 16. minutě měl dobrou šanci Mareš, s jeho pokusem si ale poradil brankář Dostál a na následný centr Žitného těsně nedosáhl Hora.

Součkova šnůra skončila, Kangova pokračuje. Na penaltového experta Zavadila ale zatím nikdo nemá

Číst článek

Pak ale postupně přebrali otěže zápasu Ševci, kromě několik zajímavých náznaků si ale do přestávky žádnou příležitost nevytvořili. Až krátce po začátku druhé půle se domácím povedlo zničehonic skórovat, jenže rozhodčí po poradě s kolegou u videa nakonec Poznarovu trefu nemohl uznat kvůli ofsajdu.

Neuznaný gól mohl Zlínské mrzet ještě víc, když o chvíli později dobře pálil Mareš. I tentokrát ale domácí podržel brankář Dostál. Pak se zase činil teplický brankář Grigar, který nejdřív výborně vyběhl proti Džafičovi a následně vychytal ve velké šanci i Janetzkého.

Domácí s postupem času víc a víc tlačili na teplickou obranu, až se dočkali zasloužené branky. Centr do vápna prodloužil Fantiš na Janetzkého a ten pak v pohodě uklidil míč do odkryté brány. Zlín pak vedení 1:0 v klidu uhájil a raduje se ze druhé výhry v sezoně. Tepličtí mají po pěti kolech na svém kontě tři body za jedinou výhru a čtyři porážky.

5. kolo první fotbalové ligy:
Fastav Zlín - FK Teplice 1:0 (0:0)
Branka: 87. Janetzký. Rozhodčí: Ginzel - Kotík, Batík - Proske (video). ŽK: Nečas, Hlinka - Vondrášek, P. Mareš, Shejbal. Diváci: 3198.

tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme