Parašutista narušil fotbalové utkání Serie A. Výmluvy mu nepomohly, vyšetřuje ho policie

Ligové utkání v italské Serii A mezi Sassuolem a Interem Milán nabídlo divákům nečekanou podívanou. Před koncem prvního poločasu na hrací plochu nečekaně přistál parašutista. Podle svých slov se dostal ve vzduchu do problémů a musel nouzově přistát, ale neuvědomil si, že míří na stadion.

Sassuolo Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Těsně před koncem prvního poločasu se hostující útočník Romelu Lukaku chystal kopat penaltu, jenže musel počkat. Na hřiště totiž přistál muž s padákem.

VIDEO: Kvůli výtržnostem fanoušků byl předčasně ukončen fotbalový zápas v Mexiku

Číst článek

Rozhodčí hru přerušil a pořadatelé ho běželi zpacifikovat. Zatímco neznámý narušitel měl co vysvětlovat, Lukaku dokončil svoji povinnost, penaltu proměnil a zvýšil vedení Interu na 3:1.

Podle italské agentury ANSA měl šestatřicetiletý parašutista problémy ve vzduchu a tak se rozhodl nouzově přistát. „Neuvědomil jsem si, že ta zelená plocha je stadion,“ hájil své jednání muž z nebes.

Výmluvy mu ale nakonec nebyly nic platné, protože disciplinární komise fotbalové ligy mu zakázala vstup na stadiony. Kromě toho ho ale vyšetřuje i policie, protože se dopustil přestupku ohrožení bezpečnosti během sportovní akce, jak uvedl web Sports Illustrated.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme