Kladno doma přestřílelo Olomouc 7:3, dva góly vstřelil Jarůšek. Hradec porazil České Budějovice

V rámci 11. kola hokejové extraligy přivítali Rytíři Kladno na svém ledě Olomouc. Oba týmy vstoupily do nové sezony nad očekávání a pohybují se ve vyšších patrech tabulky, vítězství by v případě příznivých výsledků v ostatních zápasech kola mohlo jednoho z dnešních soupeřů posunout i do nejlepší čtyřky.

Kladno (Aktualizováno: 17:55 13. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Richard Jarůšek z Kladna se raduje z gólu

Richard Jarůšek z Kladna se raduje z gólu | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: Profimedia

Kladno se oklepalo z vysoké prohry v Pardubicích 1:5 v prvním kole vítězstvím na Spartě. Od té doby porazilo Kometu Brno, Liberec, Třinec i trápící se Plzeň a drží se na šestém místě. Doma navíc zatím prohrálo je jeden ze čtyř zápasů když po prodloužení podlehlo Karlovým Varům.

Hokejisté Olomouce si vybrali slabou chvíli, která vyvrcholila vysokou prohrou s Vítkovicemi 1:7, hned na začátku sezony. Po sérii tří porážek už ztratila pouze jednou, a to s vedoucím Litvínovem, poradila si ale se Spartou nebo v minulém zápase s úřadujícím mistrem z Třince. Tahounem „Kohoutů“ je letní posila Petr Fridrich, který v devíti zápasech nasbíral osm bodů (5+3).

Utkání hokejové extraligy mezi Kladnem a Olomoucí odstartovalo v 16 hodin a stanice Radiožurnál Sport nabízí přímý přenos.

lbk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme