Krejčího asistence Bostonu nepomohla, San Jose podruhé porazilo Colorado

Útočník David Krejčí asistoval u jediné branky Bostonu, který podlehl v Columbusu 1:2 a v semifinále Východní konference NHL prohrává 1:2 na zápasy. Útočník Logan Couture se blýskl hattrickem, kterým zařídil San Jose v semifinále Západní konference výhru 4:2 v Coloradu a vedení v sérii 2:1.

Boston, Colorado Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Krejčí byl vyhlášen první hvězdou zápasu

David Krejčí | Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Columbus, který v úvodním kole play off vyřadil suveréna základní části NHL Tampu Bay, trápí i dalšího favorita. Skóre otevřel v jeho prospěch v závěru první třetiny střelou z mezikruží Boone Jenner a náskok domácích zvýšil ve 33. minutě v přesilové hře z dorážky Matt Duchene.

Blues v play off NHL opět vyhráli venku. St. Louis vede v sérii nad Dallasem 2:1 na zápasy

Číst článek

U kontaktního gólu Bostonu převzal Jake DeBrusk v blízkosti útočné modré čáry puk od Krejčího a výpad po levé straně zakončil šťastnou trefou. Český útočník si v play off připsal šedesátou přihrávku, což dokázali v historii klubu před ním jen dva hráči - Ray Bourque a Bobby Orr.

Boston měl na vyrovnání celou třetí třetinu, ale nepřekonal Sergeje Bobrovského, který kryl v utkání 36 střel a stal se první hvězdou zápasu.

San Jose si na konci první třetiny vypracovalo náskok 2:0, když se trefil Couture a Timo Meier. Colorado ztrátu smazalo trefami Nathana MacKinnona a Matta Nieta.

Za 65 sekund od vyrovnání ale strhl Couture vedení opět na stranu hostů a stejný hráč v poslední minutě zpečetil výhru.

2. kolo play off NHL:

Východní konference - 3. zápas:

Columbus - Boston 2:1 (stav série: 2:1)

Západní konference - 3. zápas:

Colorado - San Jose 2:4 (stav série: 1:2)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme