Argentina na úvod olympijského turnaje podlehla Maroku, VAR po dvouhodiném přerušení odvolal gól

Fotbalisté Argentiny nakonec na úvod olympijského turnaje podlehli Maroku 1:2. Vyrovnávací gól v nastavení jim videorozhodčí po dvouhodinovém přerušení neuznal. Zápas se dohrával bez diváků, protože poté, co Cristian Medina vstřelil v čase 90.+16. minutě branku na 2:2, přilétly z hlediště na plochu dělbuchy.

Paříž (Aktualizováno: 20:05 24. 7. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Argentiny nakonec na úvod olympijského turnaje podlehli Maroku 1:2

Fotbalisté Argentiny nakonec na úvod olympijského turnaje podlehli Maroku 1:2 | Zdroj: Reuters

Argentinci v úvodním utkání skupiny B po dvou brankách Rahimího prohrávali, ve druhém poločase snížil střídající Giuliano Simeone, syn trenéra Atlética Madrid Diega Simeoneho. V čase 90.+16 pak skóroval Medina.

Televizní kamery poté zachytily některé argentinské hráče, kteří sebou trhli, když mezi ně přiletěla světlice. Po hřišti byly rozházené lahve a kelímky.

Asi hodinu po incidentu pořadatelé na místě oznámili, že zápas ještě oficiálně neskončil a VAR zjišťuje, zda branka platí. Nerozhodný výsledek 2:2 se přitom už mezitím rozletěl do světa.

Gól po dvou hodinách

Světelný ukazatel informoval fanoušky, že zápas byl přerušen, a diváci museli opustit stadion. Hráči se nakonec po dlouhé prodlevě vrátili na hřiště a začali se rozcvičovat, aby mohlo být utkání ukončeno. Skončilo s více než dvouhodinovým zpožděním, argentinský gól kvůli těsnému ofsajdu neplatil a Maroko zvítězilo 2:1.

V Parku princů v Paříži se nastavovalo deset minut, skóre se však už nezměnilo. Uzbekistán kladl favoritovi ve skupině C velký odpor, poločas skončil nerozhodně 1:1.

Španěl Gómez po přestávce neproměnil pokutový kop, tři minuty poté však přece jen zajistil svému týmu očekávanou výhru.

Egypt v druhém utkání skupiny remizoval bez branek s Dominikánskou republikou, v jejíž nominaci na zápas se nedostalo na Thomase Jungbauera.

Osmnáctiletý obránce patří Českým Budějovicím a je jediným zástupcem z českých klubů na olympijském turnaji. V Dynamu zatím nastupoval za béčko nebo dorost, v první lize nemá žádný start.

Guinea ve skupině A podlehla Novému Zélandu 1:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme