Stovky policistů prohledávají Klánovický les. Pátrají po podezřelém z vraždy

Stovky policistů od rána prohledávají Klánovický les v Praze. Hledají nebezpečného muže, který může být i ozbrojený. Pátrání souvisí s nálezem mrtvého muže z června. Policie lesopark postupně pročesávala celý týden.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie pátrá po neznámém podezřelém muži v souvislosti s vraždou v Klánovickém lese (pravděpodobná podoba hledaného)

Policie pátrá po neznámém podezřelém muži v souvislosti s vraždou v Klánovickém lese (pravděpodobná podoba hledaného) | Zdroj: ČTK

Cílem dnešní akce je prohledat celé území Klánovického lesa. Českému rozhlasu to řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

"Už nyní probíhá v Klánovickém lese poměrně rozsáhlá policejní pátrací akce, na které se v tuto chvíli podílí několik stovek policistů, především z řad speciální pořádkové jednotky, prioritně samozřejmě Služby kriminální policie a vyšetřování. Jsou tu i kynologové, do akce jje nasazený i vrtulník," upřesnil mluvčí.

Policisté oblast uzavřeli a kontrolují osoby, které se v okolí pohybují.

Policie pátrá po neznámém podezřelém muži v souvislosti s vraždou, která se tam stala v polovině letošního června. Podle svědků se muž v lese stále pohybuje.

Policie na svém webu ukázala pravděpodobnou podobu hledaného. Je jím muž ve věku 40 až 45 let, přibližně 180 až 185 cm vysoký, svalnaté až atletické postavy.

Mrtvý muž, kterého v lese našli náhodní kolemjdoucí, byl podle pitvy zastřelen. Ohořelé tělo leželo v zalesněném porostu poblíž ulice Smiřická. Policisté následně zjistili, že místo nálezu mrtvého je i místem vraždy.


Zvětšit mapu

Vojtěch Koval, Jan Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme