‚Asi jsem něco dokázal.‘ Řezníček vstřelil v dresu Dukly 100. gól v nejvyšších soutěžích

Jakub Řezníček vstoupil do Klubu ligových kanonýrů. Kariérní gól s číslem 100 v nejvyšších soutěžích dal v dresu pražské Dukly, která i díky jeho vítězné brance porazila ve dvanáctém kole Chance ligy Pardubice 2:1.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Řezníček slaví svůj 100. gól v nejvyšších soutěžích

Jakub Řezníček slaví svůj 100. gól v nejvyšších soutěžích | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

„Jsou to strašné emoce, asi jsem něco dokázal. Nikdy jsem nebyl technický hráč, prošel jsem ‚horšími‘ kluby, v těch lepších jsem se nechytl,“ bilancoval Řezníček po zápase s Pardubicemi. 

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si reakce Jakuba Řezníčka na jeho 100. gól v nejvyšších soutěžích

Góly střílel v dresu Mladé Boleslavi, Českých Budějovic, Příbrami, Brna, Plzně, Olomouce, Teplic, na Slovensku za Rožumberok a v Belgii za Lokeren. Jubilejní 100. dal v dresu Dukly na Julisce.

„Vždycky jsem si fotbalu vážil, vážil jsem si rodiny. Se ženou jsme to počítali, když jsem jí poznal, měl jsem 26 gólů. Od té doby uplynulo jedenáct let, posunul jsem se jak v roli otce, tak i na hřišti. Nejsem svatý, ale od určité chvíle jsem si začal všeho víc vážit,“ vzpomínal.

A teď z toho těží pražská Dukla, kam Řezníčka přivedl trenér Petr Rada. „Jsem rád, že 100. gól dal, že ho dal u nás. Nikdo ho nechtěl, tak jsme ho vzali my. Spousta lidí mě varovala, že ‚už je tlustej, nechce se mu‘. To není pravda. Na tréninku maká, jsem šťastný, že je tady. Pomáhá nám,“ chválil Řezníčka trenér.

Významnou metu bude Řezníčkovi připomínat dres Dukly, který si nechal na památku. Stejně tak jako míč, který poslal do sítě a zapsal tak gól číslo 100. „Zatím ho nedostal, nenašel jsem ještě našeho kustoda. Ale věřím, že ho seženeme. Všichni mu ho podepíší. Zatím ještě neví, že ho dostane,“ usmál se Martin Bartošek, mluvčí pražského klubu z Dejvic.

Mikuláš Jáša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme