Fotbalisté Mladé Boleslavi přivítají v Konferenční lize Betis, Lugano a Bialystok. Venku narazí na Molde

Fotbalisté Mladé Boleslavi v hlavní fázi Konferenční ligy přivítají Betis Sevilla, Lugano a polské šampiony z Bialystoku s českým obráncem Michalem Sáčkem. Venku je čeká Molde, portugalský Guimaraes a Noah z Arménie. Rozhodl o tom dnešní los v Monaku. Úvodní kolo je na programu 3. října, závěrečné 19. prosince. Rozpis zápasů zveřejní UEFA v sobotu.

Monako (Aktualizováno: 16:28 30. 8. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Mladé Boleslavi v hlavní fázi Konferenční ligy přivítají Betis Sevilla, Lugano a polské šampiony z Bialystoku

Fotbalisté Mladé Boleslavi v hlavní fázi Konferenční ligy přivítají Betis Sevilla, Lugano a polské šampiony z Bialystoku | Zdroj: Profimedia

Svěřenci švédského kouče Andrease Brännströma kvůli nevyhovujícímu stadionu nemohou hrát domácí utkání v Mladé Boleslavi, azyl najdou v Hradci Králové.

Středočeši prošli do hlavní fáze evropského poháru po 17 letech a potřetí v historii. V předkole postupně vyřadili litevský Transinvest, Hapoel Beer Ševa a ve čtvrtek maďarský Paks.

Konferenční liga se stejně jako další evropské soutěže bude hrát od této sezony novým formátem. Všem týmům přisoudil los v ligové fázi jednoho soupeře z každého ze šesti výkonnostních košů. Všechna mužstva odehrají tři zápasy doma a tři venku.

Výsledky se započítají do celkové tabulky, osm nejlepších postoupí přímo do osmifinále, dalších 16 celků bude hrát 1. kolo play off. Finále se uskuteční 28. května ve Vratislavi.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme