Druhá nejvyšší hokejová liga se těší na Jágra. Zápas Benátek s Kladnem se může hrát v Liberci

Sobotní zápas první hokejové ligy mezi Benátkami nad Jizerou a Kladnem se v případě startu útočníka Jaromíra Jágra v dresu Rytířů bude hrát v Liberci. O chystané změně dějiště utkání dnes informovali zástupci extraligových Bílých Tygrů. Benátky jsou jejich farmářským týmem.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr trénoval s Kladnem.

Jaromír Jágr trénoval s Kladnem. | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Vzhledem k očekávanému zájmu diváků by se zápas přesunul do Home Credit Areny, kam se vejde 7500 fanoušků. Kapacita stadionu v Benátkách nad Jizerou je 1700 míst.

Jaromír Jágr se vrací do Česka, Calgary vymění za prvoligové Kladno

Číst článek

Jágrův případný start pomůže výrazně vylepšit předposlednímu týmu tabulku návštěvnost, která je nejnižší v soutěži. Po 44 kolech mají Benátky průměrnou návštěvu 279 diváků. Začátek sobotního zápasu je naplánován na 17.30.

Jágr v pondělí oznámil odchod z Calgary do Kladna, které vlastní. Pětačtyřicetiletá legenda chce Rytířům pomoct k návratu do nejvyšší soutěže.

K tomu, aby mohl druhý nejproduktivnější hráč historie NHL za Kladno v případě postupu zasáhnout do baráže o extraligu, musí do té doby za Rytíře odehrát minimálně 15 zápasů. K tomu potřebuje nastoupit nejpozději v sobotu 3. února, aby nemusel spoléhat na delší než čtyřzápasové série ve čtvrtfinále a semifinále play-off první ligy.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme