ČEZ spustí virtuálního mobilního operátora, osloví nejdříve své odběratele elektřiny a plynu

Energetická společnost ČEZ se rozhodla vstoupit na telekomunikační trh. Od podzimu začne nabízet mobilní volání jako virtuální operátor v rámci sítě Telefónica. Její nabídka prý bude plnohodnotná a zcela konkurenční.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Telefonování (ilustrační foto)

Telefonování (ilustrační foto) | Foto: Free Digital Photos

ČEZ chce oslovit své zákazníky, kterým už prodává elektřinu a plyn. Zatím se nezaměří na velké firemní klienty, ale spíš na domácnosti a menší podnikatele.

Společnosti ČEZ a Telefónica uzavřely smlouvu minulý týden. Vše prý také urychlil možný příchod čtvrtého operátora, o kterého usiluje skupina PPF.

Podle šéfredaktora serveru MobilMania.cz Filipa Kůžela je nabídka virtuálních operátorů na trhu v Česku tak pestrá, až je nepřehledná. Spíše než na nabídce samotné tak bude úspěch záviset na tom, kdo koho dokáže oslovit.

Přehrát

00:00 / 00:00

Filip Kůžel ze serveru MobilMania.cz mluvil v Hlavních zprávách o vstupu nového virtuálního operátora na trh. Spustí jej společnost ČEZ

„Hlavní síla bude v tom, že ČEZ má 3,5 milionu zákazníků, což je obrovská zákaznická báze, takže oni mají moc je oslovit. Zákazníci, kteří od ČEZu odebírají elektřinu nebo plyn, předpokládám, dostanou nějaké benefity, cenové zvýhodnění i na telekomunikační služby,“ řekl Kůžel.

Martin Křížek, Jana Vondráčková, dab Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme