Zemřela herečka Shannen Dohertyová. Hvězdě ze seriálu Beverly Hills a Čarodějky bylo 53 let

Po téměř deseti letech boje s rakovinou v sobotu zemřela americká herečka Shannen Dohertyová, bylo jí 53 let. V neděli o tom s odkazem na její blízké informovala americká média. Dohertyovou proslavila role Brendy Walshové v seriálu Beverly Hills 90210.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Shannen Dohertyová

Shannen Dohertyová | Foto: MARIO ANZUONI | Zdroj: Reuters

„Oddaná dcera, sestra, teta a přítelkyně byla obklopena svými blízkými a také svým psem Bowiem. Rodina žádá v této těžké chvíli o soukromí, aby mohla v klidu truchlit,“ řekla časopisu People producentka Leslie Sloaneová.

Rodačka z Memphisu ve státě Tennessee se u diváků zapsala zejména svým působením v seriálu Beverly Hills 90210.

Její působení v něm ale skončilo po čtyřech sériích, neboť Dohertyová měla spory a hádky skoro se všemi členy štábu i s hereckými kolegy. V plánech na novodobé pokračování seriálu figurovala i Dohertyová, natáčení se však nedožil její filmový partner Luke Perry, který hrál Dylana.

Dohertyová hrála také v seriálu Čarodějky, kde však její působení rovněž skončilo kvůli sporům s kolegy předčasně. Její tři manželství skončila rozvodem.

Dohertyová v roce 2015 oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina prsu a že podstupuje léčbu. V roce 2023 jí lékaři odstranili nádor na mozku a herečka oznámila, že se jí zhoubná nemoc rozšířila také do kostí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme