Judista Ježek skončil na MS v osmifinále

Judista Jaromír Ježek se na mistrovství světa nedostal přes osmifinále. Český závodník vypadl v kategorii do 73 kilogramů s Belgičanem Van Ticheltem. Ve stejné kategorii skončil Jakub Ječmínek ve druhém kole, tedy ve svém prvním utkání.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Judo. Ilustrační foto

Judo. Ilustrační foto | Foto: Petr Kadeřábek | Zdroj: Český rozhlas

Ježek začal turnaj v ruském Čeljabinsku úspěšně, v prvním kole vyřadil Argentince Alejandra Claru na yuko, následně po čtyřech minutách a dvaadvaceti sekundách dostal ippon za složení Itala Parlatiho.

V osmifinále ale nestačil na Belgičana Van Tichelta, který nakonec obsadil sedmé místo. Jakub Ječmínek skončil bez bodu, naopak jeho kanadský soupeř Alexis Morin-Martel dostal za správně provedenou techniku wazari.

Mistrovský titul nakonec získal Japonec Nakaya, severokorejský Hong Kuk-hjon byl stříbrný a o bronz se podělili Rus Mogušov a Scvortov ze Spojených arabských emirátů.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme