ŽIVĚ: Fotbalisté Sparty na hřišti Manchesteru City prohrávají 5:0, Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

Historický zápas hrají ve třetím zápase ligové fáze Ligy mistrů fotbalisté Sparty. V souboji úřadujících šampionů svých zemí se představili na hřišti hlavního favorita soutěže Manchesteru City. Utkání začalo na Etihad Stadium ve 21 hodin a Radiožurnál Sport nabízí přímý přenos, server iROZHLAS.cz duel sleduje v podrobné online reportáži.

Radiožurnál Sport Manchester (Aktualizováno: 22:20 23. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Victor Olatunji v souboji s několika hráči Manchesteru City

Victor Olatunji v souboji s několika hráči Manchesteru City | Foto: Godfrey Pitt | Zdroj: Profimedia

Fotbalisté City se pyšní řadou působivých sérií. V Lize mistrů nenašli přemožitele už v 25 zápasech a proti Spartě mohou překonat rekord městského rivala United. Doma navíc v soutěži od září 2018 neprohráli ve 32 utkáních po sobě, což je anglický rekord. Od předloňského prosince drží na Etihad Stadium sérii 50 soutěžních duelů bez prohry. Napříč všemi soutěžemi prohráli jediný z minulých 48 zápasů.

Manchester City vstoupil do nového formátu soutěže domácí remízou 0:0 s Interem Milán (s nímž se Sparta utká v lednu) a poté vyhrál na stadionu Slovanu Bratislava 4:0. Letenští první účast v Lize mistrů po 19 letech začali triumfem 3:0 nad Salcburkem, pak remizovali 1:1 na hřišti Stuttgartu.

Utkání začalo na Etihad Stadium ve 21 hodin a Radiožurnál Sport nabízí přímý přenos, server iROZHLAS.cz duel sleduje v podrobné online reportáži.

tpk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme