Trenér Manchesteru United Ten Hag bude řešit odchod Ronalda do kabin před závěrečným hvizdem

Trenér fotbalistů Manchesteru United Erik ten Hag bude řešit, proč útočník Cristiano Ronaldo ještě před koncem středečního utkání anglické ligy s Tottenhamem jako nevyužitý náhradník odešel z lavičky. Kouč pochválil hráče za velkolepý výkon proti Spurs při domácí výhře 2:0.

Manchester Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ronaldo sledoval výhru svého týmu jen jako náhradník

Ronaldo sledoval výhru svého týmu jen jako náhradník | Foto: Craig Brough | Zdroj: Reuters

Ten Hag chování frustrované portugalské hvězdy, která se vydala do tunelu okolo 88. minuty, odmítl detailněji rozebírat. „Viděl jsem ho, ale nemluvil jsem s ním (před jeho odchodem). Teď se tomu nechci věnovat, budeme to řešit později. Rád bych se soustředil na tým,“ řekl Ten Hag v televizním rozhovoru.

Ronaldo už v létě odešel dříve z přípravného utkání s Vallecanem, za což ho nizozemský trenér později zkritizoval. Sedmatřicetiletý kanonýr v této sezoně vstřelil pouze dvě branky ve 12 soutěžních zápasech, v poslední době většinou začíná na lavičce náhradníků.

„Rudí ďáblové“ měli nad třetím Tottenhamem drtivou převahu a vyslali 28 střel, o góly se postarali ve druhém poločase záložníci Fred a Bruno Fernandes. „Všech jedenáct hráčů podalo velkolepý výkon. Ne, musím se opravit, výborně si vedli i střídající hráči. Byl to opět týmový výkon. Viděl jsem jedenáct bránících hráčů a jedenáct útočících hráčů. Mám radost,“ uvedl Ten Hag.

Manchesterské mužstvo poskočilo na páté místo tabulky. Na čtvrtou Chelsea, s níž se utká v sobotu, ztrácí jediný bod.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme