Další viróza v hokejové extralize. Mladé Boleslav je nucena posunout úterní zápas s Hradcem Králové

Hokejisté Mladé Boleslavi kvůli virovému onemocnění vyššího počtu hráčů nemohou hrát v úterý s Hradcem Králové. Východočeši s odložením zápasu 16. kola extraligy souhlasili a změnu schválilo i vedení soutěže. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Mladá Boleslav Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Mladé Boleslavi Jan Růžička

Brankář Mladé Boleslavi Jan Růžička | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: ČTK

„Obě strany momentálně ve spolupráci s vedením soutěže pracují na nalezení nového termínu utkání,“ informovali představitelé mladoboleslavského klubu. Zápas mezi posledním týmem tabulky a devátým Mountfieldem měl začít v 17.30.

V krátké době viróza zavinila další změnu v programu extraligy. Minulou středu se nehrála předehrávka 31. kola mezi Pardubicemi a Vítkovicemi, neboť měli Ostravané také nemocné hráče.

Další utkání by mělo podle rozpisu soutěže čekat Bruslaře v pátek na ledě Brna, Východočeši v rámci 17. kola přivítají doma České Budějovice. Oba týmy se budou snažit vylepšit bilancí posledních zápasů, Mladá Boleslav prohrála devět z deseti duelů, Hradec Králové neuspěl ve čtyřech z posledních pěti.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme