Stylový dárek k narozeninám. Dvojka světového golfu poslala míček po vodní hladině přímo do jamky

Slavné golfové Masters začne v Augustě teprve ve čtvrtek, jeden z diváckých vrcholů už má ale bezesporu za sebou. Světová dvojka Jon Rahm totiž předvedl v tréninku těžko uvěřitelný úder, po němž se míček svezl po vodní hladině a už na travnatém greenu se zakroutil přímo do jamky. Španěl si tak nadělil dárek k úterním 26. narozeninám.

Augusta Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Golfista Jon Rahm

Golfista Jon Rahm | Foto: Aaron Doster | Zdroj: Reuters

„Dvakrát hole-in-one během dvou dní. Všechno nejlepší!“ popřál si Rahm na twitteru u videa se svým výjimečným úderem.

Golfista Lieser slaví historický úspěch, jako první Čech vyhrál turnaj na Challenge Tour

Číst článek

Dvojka světového žebříčku nejprve v pondělí pokořila na jeden úder jamku číslo 4. O den později předvedla magický kousek na jamce číslo 16.

Rahm pouze potvrdil, že bude během jednoho ze čtyř turnajů kategorie major patřit k největším favoritům. Ve startovním poli nechybí ani světová jednička Dustin Johnson nebo legendární Tiger Woods, který obhajuje loňský triumf.

Tradiční dubnový termín museli pořadatelé kvůli pandemii koronaviru oželet, navíc se bude hrát bez diváků. Vítěz si nejen obleče proslulé zelené sako, ale získá také odměnu dva miliony dolarů (asi 45 milionů korun).

mov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme