Ralf Schumacher se přihlásil k homosexualitě. Bývalý pilot formule 1 se pochlubil fotkou s přítelem

Bývalý pilot formule 1 Ralf Schumacher se přihlásil k homosexuální orientaci. Takzvaný coming out uskutečnil mladší bratr sedminásobného mistra světa Michaela prostřednictvím sociální sítě Instagram. Na platformě sdílel fotku se svým partnerem v neděli večer, od té doby mu přišly tisícovky pozitivních reakcí, informují německá média.

Berlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bývalý pilot formule 1 Ralf Schumacher

Bývalý pilot formule 1 Ralf Schumacher | Zdroj: Profimedia

Mluvčí rodiny agentuře DPA řekl, že Ralfa Schumachera i jeho partnera Étiennea překvapil a dojal počet pozitivních reakcí, se kterými vůbec nepočítali. Schumacher mladší ve svém příspěvku pod fotografii z dovolené u moře napsal, že „nejhezčí je v životě mít po svém boku toho správného partnera, se kterým člověk může všechno sdílet.“

Ralf Schumacher byl dříve úspěšný automobilový jezdec. Startoval ve 180 závodech formule 1, později se angažoval jako trenér mládeže a týmový šéf. Podporoval svého syna Davida Schumachera, který se stal rovněž úspěšným závodníkem.

Mladší bratr Michaela Schumachera byl ženatý s modelkou Corou Schumacherovou, manželství už je několik let rozvedené. Devětačtyřicetiletý Ralf Schumacher působí jako televizní expert při přenosech závodů formule 1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme