Biatlonista Krčmář dojel ve sprintu v Novém městě dvanáctý, závod ovládl Francouz Maillet

Biatlonista Michal Krčmář skončil s nulou dvanáctý ve sprintu Světového poháru v Novém Městě na Moravě. Z českých reprezentantů bodovali i devětadvacátý Jakub Štvrtecký a čtyřiatřicátý Mikuláš Karlík. Vyrovnaný závod se spoustou čistých střeleb vyhrál Francouz Quentin Fillon Maillet.

Nové Město na Moravě Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Krčmář

Michal Krčmář | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík | Zdroj: Český biatlon

Češi zajeli výrazně lepší sprint než minulý týden, kdy byl Krčmář jako nejlepší Čech devětatřicátý.

Stříbrný olympijský medailista z Pchjongčchangu navázal na čtyři nuly z nedělní stíhačky a přidal další dvě čisté položky. Na Fillona Mailleta ztratil 44,5 sekundy.

Moravec naposledy

Poslední sprint v kariéře absolvoval ve čtvrtek Ondřej Moravec, který se po třech trestných kolech musel strachovat o postup do sobotní stíhačky. Nakonec do šedesátky proklouzl z 59. místa.

SP v biatlonu v Novém Městě na Moravě:
Muži - sprint (10 km): 1. Fillon Maillet (Fr.) 22:07,2 (0 tr. okruhů), 2. T. Bö (Nor.) -11,3 (0), 3. Hofer (It.) -14,8 (0), 4. Jacquelin (Fr.) -22,7 (0), 5. Laegreid (Nor.) -23,4 (1), 6. Guigonnat (Fr.) -23,6 (1), 7. Samuelsson (Švéd.) -30,0 (0), 8. Dale -36,7 (1), 9. J. T. Bö (oba Nor.) -37,0 (2), 10. Fak (Slovin.) -39,8 (1), ...12. Krčmář -44,5 (0), 29. Štvrtecký -1:21,1 (1), 34. Karlík -1:28,9 (2), 50. Hornig -1:56,3 (1), 59. Moravec (všichni ČR) -2:02,3 (3).

Průběžné pořadí SP (po 22 z 26 závodů): 1. J. T. Bö 987 b., 2. Laegreid 962, 3. T. Bö 817, 4. Fillon Maillet 812, 5. Dale 783, 6. Samuelsson 736, ...23. Krčmář 300, 36. Moravec 149, 71. Štvrtecký 18, 75. Žemlička 17, 85. Karlík, 86. Krupčík (všichni ČR) oba 7.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme