Zpěvák Liam Payne zemřel po pádu z balkónu v Argentině. Bývalému členovi One Direction bylo 31 let

Zpěvák a někdejší člen kapely One Direction Liam Payne zemřel ve věku 31 let. O jeho smrti informovala argentinská policie. Podle ní zemřel po pádu ze třetího patra hotelu v Buenos Aires. V roce 2010 se Payne stal členem chlapecké skupiny One Direction, která se stala velmi úspěšnou po své účasti v pěvecké soutěži X Factor. Po rozpadu kapely v roce 2015 se Payne vydal na sólovou dráhu. Své první samostatné album LP1 vydal v roce 2019.

Buenos Aires Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvák Liam Payne zemřel ve věku 31 let

Zpěvák Liam Payne zemřel ve věku 31 let | Foto: Charles Platiau | Zdroj: Reuters

Místní deníky La Nación and Clarín uvedly, že k hotelu v bohaté čtvrti Palermo byla přivolána policie na základě tísňového volání kvůli údajnému „agresivnímu muži, který by mohl být pod vlivem drog a alkoholu“.

Zdravotníci později potvrdili smrt zpěváka, který byl nalezen ve vnitřním dvoře hotelu Casa Sur. Šéf zdravotnického záchranného systému Alberto Crescenti odmítl sdělit podrobnosti k incidentu, včetně toho, zda Payne z balkonu vyskočil, nebo nešťastně vypadl. Deníku Todo Noticias Crescenti řekl, že úřady vyšetřují všechny okolnosti úmrtí Payneho a provádí pitvu.

Mluvčí ministerstva bezpečnosti argentinské metropole Pablo Policicchio agentuře AP sdělil, že Payne „se vrhl z balkonu svého pokoje“.

Hudební kariéra

Liam Payne tvořil společně s Harrym Stylesem, Zaynem Malikem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupiny One Direction.

Sláva kapely se začala šířit po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali různým projektům a sólovým kariérám.

Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert jednoho ze svých někdejších kolegů z One Direction Nialla Horana.

Payne měl sedmiletého syna se svou bývalou přítelkyní, hudebnicí Cheryl Cole, která byla členkou dívčí skupiny Girls Aloud.

šte, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme