Hráčem měsíce za prosinec je slávistický útočník Škoda. Mezi trenéry získal ocenění Svědík

Hráčem měsíce v první fotbalové lize za prosinec se stal slávistický útočník Milan Škoda. Nejlepším trenérem byl v posledním vydání ankety Ligové fotbalové asociace před zimní přestávkou zvolen kouč Slovácka Martin Svědík, který vyhrál podruhé za poslední tři měsíce. LFA o výsledcích ankety informovala v tiskové zprávě.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Škoda.

Milan Škoda. | Foto: David W Cerny | Zdroj: Reuters

Škoda v hlasování fanoušků předčil jabloneckého Martina Doležala a Lukáše Sadílka ze Slovácka.

1:32

Chci všem poděkovat, že se mnou měli trpělivost, loučil se Vrba po remíze s Teplicemi

Číst článek

Třiatřicetiletý útočník prožil mimořádně povedený závěr podzimu a po návratu do sestavy dal ve třech prosincových ligových zápasech čtyři góly. I díky tomu zvýšila Slavia před zimní pauzou svůj náskok v čele tabulky na druhou Plzeň na 16 bodů.

Svědík se Slováckem zažil nečekaně úspěšný podzim a dovedl mužstvo z Uherského Hradiště na průběžné šesté místo v tabulce. V prosinci jeho svěřenci nejprve zdolali doma Plzeň a poté zvítězili vysoko 4:1 v Příbrami. Pětačtyřicetiletý kouč porazil v hlasování jabloneckého Petra Radu a slávistického Jindřicha Trpišovského.

V anketě LFA určují novináři svými hlasy trojici adeptů na hráče a trenéra měsíce, z níž pak fanoušci vyberou vítěze obou kategorií.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme