ŽIVĚ: Čeští fotbalisté hrají v Lize národů s Ukrajinou 1:1. Radiožurnál Sport vysílá přímý přenos

Čeští fotbalisté hrají v Lize národů čtvrté utkání. V polské Vratislavi ve 20.45 nastoupili proti výběru Ukrajiny. V prvním vzájemném zápase v září zvítězili svěřenci trenéra Ivana Haška v Edenu 3:2. Pondělní duel vysílá Radiožurnál Sport v přímém přenosu.

Aktualizujeme Vratislav (Aktualizováno: 21:56 14. 10. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český útočník Tomáš Chorý bojuje s ukrajinským obráncem Maksymem Talovjerovem v zápase Ligy národů

Český útočník Tomáš Chorý bojuje s ukrajinským obráncem Maksymem Talovjerovem v zápase Ligy národů | Foto: Kacper Pempel | Zdroj: Reuters

Kouč národního týmu si před důležitým duelem uvědomuje sílu soupeře, především ofenzivních hráčů. „Ta jména, která nastupují, tak jsou hráči, co mají obrovskou kvalitu. Základna ukrajinského fotbalu je hodně široká a mohu vás ubezpečit, že nedojde k tomu, abychom někoho podcenili,“ říká před zápasem s Ukrajinou trenér národního týmu Ivan Hašek.

I přesto, že soupeři chybí Zinčenko, Lunin, Jarmulenko, Cyhankov a další hvězdy hrající v top evropských soutěžích, má Ukrajina zejména v ofenzivě obrovskou sílu.

Duel, který v polské Vratislavi začal ve 20.45, vysílá Radiožurnál Sport v přímém přenosu s komentářem Mikuláše Jáši a Jaroslava Plašila. Server iROZHLAS.cz utkání nabízí v podrobné online reportáži.

rej Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme