‚Musíme si vyjasnit spoustu věcí.‘ Hokejisté zakončili volný den týmovou večeří, ve čtvrtek je čeká Švédsko

Jedna kostrbatá výhra nad Běloruskem v prodloužení. To je prozatímní bodová bilance českých hokejistů na mistrovství světa v Lotyšsku. Během úterního volného dne se tak snažili reprezentanti na dosavadní trápení na chvíli zapomenout.

Riga Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští hokejisté slaví vstřelený gól

Čeští hokejisté slaví vstřelený gól | Foto: INTS KALNINS | Zdroj: Reuters

„Zavolám si domů, s klukama si zahrajeme něco na PlayStationu. A bavíme se o čemkoliv jiném než o hokeji. Nic moc jiného tu dělat nejde,“ popsal život v „bublině“ a plány na volný den obránce Libor Hájek.

Švédi si spravili chuť, Švýcarům nasázeli sedm gólů. Zastřílelo si i Finsko

Číst článek

Z hotelu na stadion a zpátky. Tak český tým funguje v Rize už více než týden.

V úterý večer vyrazil mimo tyto dvě pevnosti a dal si týmovou večeři, ovšem zase v uzavřeném podniku čistě pro potřeby reprezentace. Ale nejspíš i tam se řešil hokej. Alespoň podle slov brankáře Romana Willa.

„Někdo to chce řešit, někdo ne. Asi se to bude odvíjet stůl od stolu a podle nálady. Kdybychom měli výsledky lepší, tak by to bylo uvolněnější, ale musíme si mezi sebou vyjasnit spoustu věcí,“ řekl Will Radiožurnálu.

Český brankář si pochvaloval, že tým vyrazil na večeři a naboural tak určitý stereotyp. „Přece jen už jsme tu delší dobu a stravování je pořád stejné,“ podotkl.

Ve středu už se reprezentace bude připravovat na Švédy, kteří si získali po dvou prohrách respekt vítězstvím 7:0 nad Švýcary.

David Procházka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme