VIDEO: Procházka v UFC na Pereiru znovu nestačil, Brazilec knockoutoval českého zápasníka i v odvetě

Český MMA zápasník Jiří Procházka v Las Vegas znovu prohrál s Brazilcem Alexem Pereirou a titul v polotěžké váhové kategorii mu tak znovu unikl. Soupeř ho i v odvětě knockoutoval ve druhém kole.

Las Vegas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pereira zasáhl jedenatřicetiletého Procházku nejprve přesně mířeným kopem na hlavu a na zemi pak Brazilec českého bijce ukončil.

Poznamená děti sledování zápasů MMA? Ne, pokud fungují rodiče normálně, shodli se Procházka i psycholog

Číst článek

„Bylo to skvělé. Věděl jsem celý týden, že vyhraju,“ řekl Pereira po své desáté výhře z 12 zápasů. V UFC uspěl v osmi z devíti duelů. „Uvidíme, co bude dál. Příležitosti přicházejí, já se snažím o skvělá představení. Budoucnost je v těžké váze,“ doplnil šestatřicetiletý šampion a naznačil posun do vyšší kategorie.

Česko - Brazílie 1:2

Procházka si ve 35. souboji připsal pátou porážku. V elitní světové organizaci neuspěl podruhé z šesti pokusů. V červnu 2022 se stal šampionem poté, co v Singapuru porazil Glovera Teixeiru z Brazílie.

O necelý půlrok později se ale mistrovského pásu vzdal, neboť se v tréninku zranil a nemohl proti Teixeirovi nastoupit do plánované odvety. Po vyléčení zranění se Procházka střetl s Pereirou, ten ho však porazil. Stejným výsledkem dopadla i jejich nedělní odveta v Las Vegas.

Na akci UFC 303 v Las Vegas se Pereira s Procházkou představili neplánovaně. Hlavním zápasem měl být původně souboj hvězdného Ira Conora McGregora s Američanem Michaelem Chandlerem.

Poté, co se ale McGregor zranil, oslovila organizace v polovině června hvězdy polotěžké váhy a oba bojovníci souhlasili.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme