Barcelona znova ve španělské lize nevyhrála, Sevilla s Tomáš Vaclíkem vyhrála nad Eibarem

Fotbalisté Barcelony ani potřetí za sebou ve španělské lize nevyhráli. Na svém hřišti v 7. kole pouze remizovali s Bilbaem 1:1 a mohou přijít o první místo. Sevilla s Tomášem Vaclíkem v bráně vyhrála 3:1 v Eibaru a na první místo ztrácí pouhý bod.

Barcelona Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání španělské La Ligy mezi Barcelonou a Bilbaem

Utkání španělské La Ligy mezi Barcelonou a Bilbaem | Zdroj: Reuters

Bilbao se dostalo do nečekaného vedení v 41. minutě, kdy si na Susaetův centr naběhl De Marcos a v pádu prostřelil Ter Stegena. Barcelona prohrávala po prvním poločase na svém hřišti poprvé od lednového zápasu s Alavésem.

Tomáš Vaclík udržel proti Realu Madrid čisté konto, Barcelona podlehla poslednímu týmu La Ligy

Číst článek

Po vyrovnaném úvodním dějství poslal trenér domácích Ernesto Valverde do hry v 55. minutě odpočívajícího Messiho a Barcelona soupeře zatlačila. Po hodině hry mohl vyrovnat Coutinho, ale z voleje trefil jen tyč.

Brankovou konstrukci nastřelil i Messi, který se uvolnil po narážečce v pokutovém území. Hvězdný Argentinec trefil tyč už pošesté v této sezoně La Ligy. Katalánci nakonec v 84. minutě alespoň vyrovnali. Messi poslal před bránu prudký centr, který usměrnil za Simónova záda střídající El Haddadi.

Po bezbrankové první půli zápasu Eibar - Sevilla otevřel skóre v 47. minutě kanonýr hostujícího celku André Silva. Nejlepší střelec soutěže si ve vápně počkal na Navasův centr a zblízka překonal Dmitroviče.

Po hodině hry zahrál v pokutovém území rukou Cote a nařízený pokutový kop proměnil ranou doprostřed brány Banega. Stejný hráč zvýšil na rozdíl tří branek dalekonosnou střelou v 94. minutě. V nastaveném čase se nakonec trefili i domácí, druhé čisté konto ve španělské lize překazil Vaclíkovi střelou na přední tyč Jordán.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme