Nemůžeme znovu zběsile útočit, říká před odvetou v Sarajevu Procházka

Fotbalisté Plzně odcestovali do Sarajeva, kde se v úterý večer rozhodne o tom, jestli si na podzim zahrají evropské poháry. Po výhře 4:3 v prvním zápase potřebují k postupu do třetího předkola Ligy mistrů uhrát v bouřlivém balkánském prostředí proti mistrovi Bosny a Hercegoviny Željezničaru jakékoli vítězství nebo remízu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráč Baníku Milan Baroš (vlevo) a plzeňský Václav Procházka

Hráč Baníku Milan Baroš (vlevo) a plzeňský Václav Procházka | Zdroj: ČTK

Stačit může i porážka o jednu branku, pokud Plzeň sama vstřelí aspoň čtyři. Obránce Václav Procházka však nechce připustit další divoký výsledek jako v prvním utkání, kdy Viktoriáni inkasovali hned třikrát.

"V prvním zápase jsme mysleli víc na útočení než bránění. Jakmile jsme k soupeři dobře nepřistupovali, tak toho dokázal využít a byl téměř stoprocentní. A to by se nám mohlo zle nevyplatit. Za stavu 0:0 si nemůžeme dovolit nechávat otevřené hřiště a někam zběsile útočit," varuje Procházka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Václav Procházka o odvetě v Sarajevu

V Sarajevu se v úterý večer hraje od devíti hodin. Radiožurnál přinese z odvety druhého předkola Ligy mistrů reportážní vstupy a druhý poločas odvysílá celý v přímém přenosu.

Jan Kaliba, Jiří Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme