České fotbalisty přivítal v hotelu personál vlajkami, s týmem přicestoval už i náhradník Ševčík

Čeští fotbalisté už jsou v Hamburku, kde mají základnu pro blížící se mistrovství Evropy. Šampionát v Německu začne v pátek 14. června soubojem domácího výběru se Skotskem.

Hamburk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České fotbalisty přivítal hotelový personál v Hamburku vlajkami

České fotbalisty přivítal hotelový personál v Hamburku vlajkami | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Jeden hráč ve výpravě chyběl, konkrétně Ladislav Krejčí, který jednal ve Španělsku o přestupu ze Sparty do Girony. Důrazný stoper se měl k národnímu týmu připojit večer a nepřijde o žádný trénink, ten čtvrteční odpolední totiž reprezentace nakonec zrušila.

Rozhodovali jsme se na poslední chvíli, říká o tvorbě finální nominace na Euro asistent Veselý

Číst článek

Do Německa s českými fotbalisty dorazil i Petr Ševčík – záložníka Slavie trenér Hašek na poslední chvíli donominoval místo zraněného Michala Sadílka. Ševčíka dodatečná pozvánka zastihla po dovolené už doma.

„Jsem samozřejmě nadšený, i když to bylo za takových okolností, nepřál jsem si, aby se někdo zranil. Byl jsem s trenéry v kontaktu už před tím kempem, že mám být na telefonu a lehce s tím počítat, kdyby se někdo zranil. A když jsem viděl, že se zranil Michal Sadílek, tak už jsem si řekl, že bych mohl jet, a nakonec to vyšlo,“ řekl po příjezdu do Hamburku záložník pražské Slavie.

I s Petrem Ševčíkem a Ladislavem Krejčím je tak v reprezentačním kádru plný počet šestadvaceti hráčů, které v Norderstedtu vítal před hotelem početný personál s českými vlaječkami.

První trénink v Německu, který bude pro média celou dobu otevřený, čeká národní tým v pátek od 11 hodin. V Hamburku se reprezentace bude připravovat do nedělního dopoledne, poté se přesune vlakem do Lipska, kde příští týden v úterý vstoupí do mistrovství Evropy zápasem proti Portugalsku.

Všechna utkání českého týmu uslyšíte na Radiožurnálu i Radiožurnálu Sport v přímém přenosu. Digitální Radiožurnál Sport odvysílá živě všechny duely šampionátu.

Lukáš Michalík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme