Fotbalisté Zlína vynechají dvě utkání kvůli koronaviru v týmu, rozhodla Ligová asociace

Ligová fotbalová asociace (LFA) odložila nejbližší dva zápasy Zlína v nejvyšší soutěži v neděli v Liberci a za týden doma s Mladou Boleslaví. „Ševci“ musejí kvůli nákaze koronavirem v týmu z rozhodnutí krajské hygienické stanice do karantény. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Zlín Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Zlína

Fotbalisté Zlína | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

O náhradních termínech obou odložených zápasů Zlína zatím nebylo rozhodnuto, řídící úsek nejvyšší soutěže by je měl určit v nejbližších dnech.

Kolumbijec Mosquera se stal v Ostravě terčem rasismu, Baník se za hanlivá slova z tribuny omluvil

Číst článek

Zlínští měli problémy už při středeční dohrávce 12. kola s pražskou Slavií, při níž trenér Bohumil Páník postrádal ze zdravotních důvodů sedm hráčů. „Ševci“ v oslabené sestavě utrpěli s obhájcem titulu debakl 2:6, v lize posedmé za sebou nezvítězili a zůstali na 12. místě tabulky.

Ligová fotbalová asociace zároveň podle informací deníku Sport řeší start zlínského útočníka Tomáše Poznara, jenž zasáhl do zápasu s Baníkem Ostrava o minulém víkendu. Poznar měl nastoupit dřív než po desetidenní karanténě, kterou mu po pozitivním testu na nemoc covid-19 nakazují ligová opatření.

Kvůli covidu-19 v týmech muselo být odloženo několik zápasů už během podzimní části ligové sezony. V tomto týdnu se všechny dohrávky dokončily, nyní však budou na programu další.

Koronavirová situace v zemi způsobila během podzimu také neplánovanou měsíční přestávku. Kvůli ní se nejvyšší soutěž hrála až do 23. prosince a jarní část začala rekordně brzy už 15. ledna.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme