Měli jsme štěstí, ale šli jsme mu naproti, těšila Schranze překvapivá výhra Slovenska nad Belgií

Fotbalisté Slovenska se postarali o zatím největší překvapení aktuálního mistrovství Evropy. Ve svém úvodním zápase ve skupině totiž ve Frankfurtu zdolali favorizovanou Belgii 1:0.

Frankfurt Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slovenští fotbalisté slaví jedno z největších výher za poslední dobu

Slovenští fotbalisté slaví jedno z největších výher za poslední dobu | Zdroj: Reuters

Slovenští fotbalisté slaví jednu z největších výher za poslední dobu. Na úvod své skupiny evropského šampionátu totiž porazili Belgii 1:0.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, co říkal Ivan Schranz, když v dresu slovenské reprezentace porazil se spoluhráči Belgii

„Skvělý pocit, takhle na Euru za Slovensko, před tolika fanoušky a proti tak silnému soupeři. Měli jsme herní plán, ten jsme na sto procent dodrželi. Měli jsme velký kus štěstí, ale šli jsme tomu naproti a to bylo to důležité, že se přiklonilo k nám,“ řekl po utkání spokojený Ivan Schranz.

Útočník pražské Slavie se v úvodu zápasu trefil z dorážky a dal tak jeden z nejdůležitějších gólů v kariéře.

Belgičané kromě dvou neuznaných branek měli i další šance, i díky výbornému výkonu gólmana Martina Dúbravky ale žádnou neproměnili, a Slováci tak mohli s fanoušky slavit velké vítězství.

Lukáš Michalík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme