Hokejisty Mladé Boleslavi povede bývalý plzeňský trenér Čihák, nahradí kouče Rulíka

Novým trenérem hokejistů extraligové Mladé Boleslavi se stal Ladislav Čihák, jenž působil v poslední sezoně na pozici asistenta Tomáše Martince v Hradci Králové. Ve funkci nahradí čtyřicetiletý Čihák Radima Rulíka, který odešel do Pardubic. Středočeši o tom informovali na klubovém webu.

Mladá Boleslav Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový hokejový trenér Mladé Boleslavi Ladislav Čihák

Nový hokejový trenér Mladé Boleslavi Ladislav Čihák | Foto: David Taneček | Zdroj: ČTK

Pro Čiháka půjde o druhé extraligové angažmá v roli hlavního trenéra. V sezonách 2018/19 až 2020/21 působil v Plzni, kde již předtím sbíral několik let zkušenosti na pozici asistenta. Indiánům pomohl k celkem třem bronzovým medailím. Mladoboleslavští nyní budou vybírat jeho asistenta.

Pastrňák a Zacha si připsali v NHL dva body, Palát skóroval. Vejmelka s Vladařem vychytali výhru

Číst článek

V Hradci Králové Čihák oslavil zisk Prezidentského poháru pro vítěze základní části, ale ve vyřazovacích bojích o titul skončila ambicióznímu klubu sezona již ve čtvrtfinále. Shodou okolností se tak stalo poté, co tým Mountfieldu vyřadila po výsledku 4:1 na zápasy právě Mladá Boleslav.

S Bruslařským klubem tak došel Rulík podruhé za sebou až do semifinále. V úterý byl však potvrzen jako nástupce Richarda Krále v Pardubicích.

Po nabídce Dynama ve středočeském klubu předčasně skončil, na východě Čech podepsal dvouletou smlouvu s opcí a bude mít za úkol vytáhnout mužstvo do bojů o titul.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme