Islanders udrželi proti Floridě neporazitelnost

Posledním klubem, který v novém ročníku severoamerické NHL ještě neprohrál v normální hrací době, jsou New York Islanders. V úterním zápase Ostrované porazili na vlastním ledě Floridu 3:2 a s dvaceti body z jedenácti utkání si udrželi postavení nejlepšího týmu Východní konference.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hokej

hokej

O vítězný gól domácího celku se v úvodu třetí třetiny postaral Mariusz Czerkawski, jednou brankou přispěl i český obránce Roman Hamrlík. Z dalších českých se dařilo ottawskému Martinovi Havlátovi, který se v zápase proti Atlantě po přihrávce Radka Bonka jednou trefil do černého a navrch přidal ještě asistenci. V dresu soupeře si dva kanadské body za asistence připsal obránce František Kaberle. Do střeleckých statistik se jednou zapsali také Erat z Nashvillu a "Letec" Brendl.

Výsledky úterních zápasů severoamerické Národní hokejové ligy:

Boston - New Jersey 3:4 v prodl., Buffalo - Phoenix 2:3, New York Islanders - Florida 3:2, Washington - Philadelphia 0:3, Carolina - Detroit 2:5, Toronto - Tampa Bay 3:2, Atlanta - Ottawa 3:6, Nashville - Minnesota 2:4, Chicago - Los Angeles 5:1, Edmonton - Montreal 3:1, Vancouver - Columbus 3:1.

Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme