Basketbalový klub v Bosně nabídl hráčům ubytování ve věznici, nevšední možnost využil jen jeden

Vedení bosenského basketbalového klubu KK Sutjeska Foča nabídlo jednomu z hráčů poměrně nevšední možnost ubytování. Protože jsou podle klubu v okolí nájmy příliš vysoké, poskytla hráči nocleh a střechu nad hlavou místní věznice.

Foča Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení bosenského basketbalového klubu KK Sutjeska Foca zajistilo jednomu ze svých hráčů ubytování v místní věznici

Vedení bosenského basketbalového klubu KK Sutjeska Foca zajistilo jednomu ze svých hráčů ubytování v místní věznici | Foto: Instagram, KK Sutjeska Foca | Zdroj: KK Sutjeska Foca

Basketbalový klub hrající druhou ligu na jihovýchodě Evropy si s nepříznivou ekonomickou situací poradil po svém. Jeden z hráčů, který si nepřál být jmenován, se ubytoval doslova ve vězení, respektive v objektu restaurace věznice.

Své rozhodnutí pak klub na sociálních sítích obhájil tvrzením, že takovým způsobem ušetří peníze na své fungování, jak informuje zdroj basketnews.com.

„V době vysokých nájmů v našem městě nám taková podpora výrazně usnadní práci a pomůže k dalšímu rozvoji. Děkujeme za vaši podporu,“ stojí na oficiálním instagramovém účtu KK Sutjeska Foča.

Klub ve svém příspěvku nejprve tvrdil, že ve věznici bude bydlet několik hráčů, ale později pak své tvrzení upravilo, že se takového „privilegia“ dostane pouze jednomu z členů týmu.

V areálu věznice je podle dostupných informací hráči dostupné také zámečnictví, výrobna nábytku a tiskárna.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme