Blues, jazz nebo drum and bass. V metru opět budou koncertovat muzikanti

Pět stanic pražského metra se ve středu opět promění v koncertní pódia, na kterých se vystřídá přes 40 hudebních skupin. Cestujícím budou hrát od 9.00 do 22.00 ve stanicích Můstek, Florenc, Náměstí Republiky, Hlavní nádraží a Hradčanská. Akci nazvanou Nalaďte se v metru po osmé pořádá pražský dopravní podnik ve spolupráci s pražskou konzervatoří a Vyšší odbornou školou (VOŠ) Jaroslava Ježka.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nalaďte se v metru, koncerty probíhají od šesté hodiny ranní až do půl desáté večer

Nalaďte se v metru, koncerty probíhají od šesté hodiny ranní až do půl desáté večer | Foto: Filip Jandourek

Podle mluvčí dopravního podniku Anety Řehkové se lidé budou moci v metru při koncertech zaposlouchat do hudby nejrůznějších žánrů. Zazní blues, soul, rock, jazz a chybět nebude ani elektronická hudba jako drum and bass.

Hudební produkce začnou ve stanicích Náměstí Republiky a Hlavní nádraží, kde ráno zahrají kapely SO H58 a Pricey Bouncers.

Večer pak bude v metru patřit soulovému vystoupení Barbory Šedivé and Soulnight, jazzové kapele Samurai Karate nebo dechovému snowbandu Brass Avenue.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme